Известие

Collapse
No announcement yet.

емблема - предна

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• емблема - предна

скоро бях питал за емблемите,та да споделя какво направих днес.обикалях на всякъде без резултат,даже при един ключар,той е пълен с емблеми но не и за alfa.та той ми сподели че трудно се били краднали и затова трудно се намират втора употреба,та отидох в един тунинг магазин и там имаше,обаче пластмасова капачката а отгоре картинката гумирана,та купих я и от моята свалих избелялата пластина със змията и със здраво лепило залепих новата,и стана сравнително много добре.та който няма късмет с намирането на емблеми може да опита така

Я снимай да я видим
    166 2,4JTD 20V Sportronic Edizione collezionisti
    ex 156 2,4JTD; ex 146ti; ex 145 1,6 boxer

Comment

ето колега http://store.picbg.net/pubpic/02/C1/...b8316902c1.bmp ,но като имаш в предвид че после я почистих и изтърках и се лъсна,тук е малко умазана и като удара една автомивка че е мишена на врабчетата дайте мнение дали ви харесва

Comment

Честно казано не ми харесва, много са ярки цветовете. Все пак е по-добре от избеляла емблема
        166 2,4JTD 20V Sportronic Edizione collezionisti
        ex 156 2,4JTD; ex 146ti; ex 145 1,6 boxer

Comment

Първоначално публикувано от tonov Покажи съобщение
          Честно казано не ми харесва, много са ярки цветовете. Все пак е по-добре от избеляла емблема
          да тук си прав за цветовете,ярки са.но преди не приличаше на нищо

Comment

Първоначално публикувано от tonov Покажи съобщение
            Именно!
            Ex ALFA 145 JUNIOR 1.4.16V T.SPARK SeXy Line
            FIAT STILO ABARTH 2.4L 20V 171HP+
            sigpic

Comment

Аз пък тоя проблем го реших с гумирана лепенка за 5 лв. Оказа се, че стои доста по-добре отколкото си мислех.Цветовете са 1 към 1 с оригинала. Естествено това е временно решение, но не е лошо.

Comment

Първоначално публикувано от AndreyVelikoff Покажи съобщение
                Аз пък тоя проблем го реших с гумирана лепенка за 5 лв. Оказа се, че стои доста по-добре отколкото си мислех.Цветовете са 1 към 1 с оригинала. Естествено това е временно решение, но не е лошо.
                тая дето съм сложил също е гумирана

Comment

На мен начина на PHOENIX-a повече ми допадна.
                  Ако в края на годината съберете всички презервативи, които сте използвал и успеете да направите автомобилна гума от тях с гордост можете да я наречете GOODYEAR!
                  Alfa Romeo 166 2.0 TS + А-95Н LPi

Comment

Working...
                  X